GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, February 15, 2011

ENTRI KEDAUNG PERTEMUAN DENGAN 2 BLOGGERS

     'Kejadian' ini berlaku tahun lepas. Bulan baper eks? Lupo.. kalo ado dekat gambo2 nanti itulah tarikhnyer. Bukannyer aper tak buat entri cecepat tuh. Pasal apa? Pasal tak 'dan' n bila 'dan' plaks kemalasan menghantui. Standard ah tuh kan? ..huhuhuhuhu... so sorry kepada kedua2 bloggers terbabit...
      Jumpa beliau yang berdua ini tiadalah lain dari menunaikan janji menyumbang hadiah untuk contest Kak Ina KL tersayang. Depa berdua neh merupakan pemenang kedua dan ketiga. Kebetulan plaks kedua2nya dok area2 Wangsa Maju/Keramat so sekali harunglaaa 'upacara' penyampaian hadiah2nyer. 
     Dek kerana nak jumpa depa gaks maka aku mengenali Wangsa Walk yang digembar-gemburkan tuh. Saja cari pasal alasan kan?...ehheheheh..

Ok, ada date kt situ. Bln 11 eks? Ini minuman den. Soya Red Bean. A good mixture. Dalam bekas tuh tester cokolat home made akak ipau aku. Nak hoder boleh. Sebekas yg besau (bekas yg korang nmpk tuh kecik yea?) tuh rm15. Order kt www.bendasedap.blogspot.com yea?...eheheheh

 Mana 1 WanMus? Mana 1 Zuriey? Sila teka...hikhikhik...

 Kebetulan kt WW arituh ader 'car fair'.Merasa gak den nerai ASX Mitsubishi tuh. Neh gambo kenangan b4 we all balik.

      Wan Mus neh koje ae usahawan internet. Nak citer bebyk pon gue x reti. Pendek kata, koje mcm beliau tak yah kener maki2 hamun dek org2 atasan mahupun pelanggan. And bab masa, suker hati beliaulah nak start koje kul bpe dan hari apapun. Isteri beliau pon tak bising tnya2 "bila abg nk g kje? Kul bpe abg nak balik?". Rasanya Wan Mus neh dah nak jadik daddy. Ker wife beliau dah 'deliver' eh? Per2 hal korang jengah2 ah 'umah' Wan Mus neh. Banyak ilmu beliau turunkan kt sana terutama pasal internet biz, internet coaching dan lelain lah. Cekidaut at sinihhh.

     Lagi sorang plaks merupakan staf dekat Pos Malaysia. Tapi kalo surat korang lambat sampai or rega setem naik, korang jgn g 'bombard' blog beliau plaks pasal beliau tak menjaga urusan dan isu2 sebegitu. Kang  pree2 jeks kono saman....hwehwhehhwe.... Tulisan2 beliau bole dibaca di 'umah' ini
     
     Itulah pengalaman den berjumpa dgn 2 bloggers yang tidak kurang hebatnya.

3 comments:

wanmus said...

hehehe..lama betul nantikan post ni..hehe..wife maybe deliver akhir mac ni atau awal april..insyallah..hehe..jemput-jemputlah yer ke blog saya tu :)

akuzle said...

wanmus: cian eks kt awk.dah berganti tahun baru kuar entri neh...bukan apa, asal upload gambo ajer, 'server error' katanyer... geram sungguh...lega bila dh bole neh.ooo, nnti baby dah kuar sure ada publish kt blog kan?...ehehehhe

- zuriey - said...

akhirnya..ada juga entry ni..hehe..lama den menunggu