GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, December 2, 2011

Gathering Shah Alam Bloggers

     Hokeh2... ke tepi...ke tepi... nak citer pasal gathering bloggers lagik neh. Gath 'Salam Bersambut Ukhwah Bertaut' kah? Itu sudah semestinyer hadir jika diizinkan ALLAH dan ini pon sama gaks.

     Dok gebang2 kat FB, tgk2 ternampak status dan poster/banner/bunting yg smart neh....
Aiyoh! Baru terperasan ejaan 'extream' tuh. Btui kaaa??

     Kreatif sungguh orang yg cipta banner neh. Subhanallah!! Smart sungguh kan?

     Memang menarik banget neh. Dekat ajer tuh ngan umah aku. Memang nak isi form confirmkan kehadiran neh. Tapi, itu semer bergantung kepada hub aku, cuaca yg elok dan keadaan anak2. Means kalo 'The A.Is' berdua tuh tak tito, bole proceed tuh.
     Tuan penganjur gath ini adalah Shahrul Hairy. Salah seorang 'konco' GTBC or GTBMY. Korang tau tak GTBC or GTBMY tuh? OHkey, gi gugel....ahahahahah... Ketua depa adalah Kak Ina KL. Hah! Sobut Kak Ina KL baru korang kenai yea?

     Ohrait, sempat lagi nak mikior. Nak slalu hapdet ngan gath neh, boleler slalu 'skodeng' blog beliau or FB ae... 

P/S: Peminat Neelofa?? Mailah ke 'PAS' ari minggu neh. Rujuk kat sinik 4 more info...

13 comments:

kakcik said...

9hb tu kakcik baru terbang balik dari Utara, InsyaAllah. Lagi pun, kakcik bukan orang Shah Alam - jadi, kenalah tahu di mana bumi dipijak...hehehe...

Kancilbiru said...

kalau free memang nak pegi ar...hehe

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam Puan blog.
HAHA! pasai EXTREME tu mintak mahap byk2 mmg salah eja! huhu maafkan tuan penganjur silap eja ya. Mai2 dtg (ada artis taw!) heeee~

Acik Erna said...

ayu..hari jumaat tukan..selamat bertemu semua blogger shah alam..
acik pi bangi tu ada kenduri

YNA said...

nmpk cam best je, teringin nk pergi tp nak kena jemput mak hari tu..

lenkali kot baru leh join :)

pB said...

Apasal buat 9hb ??

Kak pB ada kat Muar 9hb tu ....

rasp said...

saya bukan org Shah Alam....
kena tunggu utk org Ampang lah kot hehehehehe
enjoyyyy....

yan said...

salam kenal..

ramai ke yang datang tu..

Daddy Ziyyad said...

gath kat Beger King!! memang best lah makan beger! hahaha

Saya tak bleh join

nyanyisunyi said...

takpelah saya tggu kat Bangi je...nanti kita sembang2 ek...

Anaa said...

sib baik kat bangi nanti, tajuk bukan gathering Bangi bloggers.. kalao tak harus ko tak dijemput.. kekekke..

sungguh kretip banner itu..

Run Away said...

wah...mcm best je ni kan...;d

Anonymous said...

buy tramadol cod next day delivery tramadol use in dogs - best place buy ultram online