GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Sunday, December 11, 2011

Gathering Shah Alam Bloggers>>Pada Hari Kejadian

     Atoii! Lepas 1 hari lebey membawa ke 2 hari baru nak buat entri. Ohkey, hopefully semer paham apa sebabnya kan? Kalo nak 'eksersais minda' bole juga cuba teka....hihihihiihih

     'Mode' entri kali ini adalah cepat dan berinformasi so takder bunga2 bahser dan ala2 melaluts yea?...joommmm heboh 
Tempat ae....

'Unsangkerable' Burger King bole ader bilik mesyuarat juga yea? Tudung glemer nak 'enterprame' juga jadi jangan menyampah menyumpah.

Tarikannyer...
2 dari pemiliknya adalah ibu. rejeki menjadi wanita kan? alhamdulillah!


Tuan penganjur yg banyak bersusah-payah...

Kenal tak beliau neh?

VVIP... Surely korang minat 'brader' kiter yg sorang neh...

Kan3? Hokeh2... nnti mare plaks bro kat aku. VVIP sebeno 'haremmm' nk muncul tapi aku x kesah pon. G situh bukan pasal VVIP or cabutan bertuah tapi nak jumpa kawan2 bloggers. VVIP dan cabutan adalah sebagai bonus.

Tujuan sebenar gath ini diadakan adalah untuk:

1. mengumpulkan bloggers Shah Alam khususnya dan bloggers Selangor amnya.

2. permulaan untuk perjumpaan seterusnya. 'this is the first meeting but for sure not the last one' hokeh??

3. memaklumkan bahawa banyak 'events' untuk tahun 2012 yang memerlukan wakil2 bloggers Shah Alam dan Selangor. kalo korang dok Ampang ker, Banting, Ulu Selangor, Sabak Bernam dan lelain jgn risau; korang pon dikira gaks untuk cover 'events' area korang plaks.

Itu ajer yg aku ingat setakat ini. Kalo teringat lagi aku hapdet lagik nooo??

Permintaan saudara SH, review mengenai perjumpaan ini. kelebihan dan kelemahan. aku highlight kelemahan untuk penambahbaikan pada masa hadapan hokeh?

1. Pemakluman mengenai gath yang terlampau hampir. Mungkin boleh dirancang sebulan atau lebih jadi bloggers boleh susun jadual depa dgn lebih baik

2. Tarikh... mungkin boleh dibuat selepas dapat gaji. Tak kira kakitangan kerajaan mahupun swasta. Kerajaan biasanya 25hb. ke atas kecuali dekat dengan perayaan. Contoh bulan Disember 2011, gaji 19hb pasal Krismas. Swasta yg aku tau ada yg 2 kali sebulan; 15hb dan 30hb. Ader yg btui2 akhir bulan. Contoh kalo bulan tuh sampai 32hb, maka 32hb itulah depa dpt gaji (sinis tak...hihihihi). 

3. VVIP maybe bole 'menjurus' kepada VVIP bloggers laaa bukan retis. Malam neh VVIPnyer retis tapi aku tanak sebut nama nanti dapat 'bad remarks' plaks. Retis neh jadual depa tak menentu so takbley nak salahkan depa gaks kan? Mungkin bole jemput Ben Ashaari ker, Yanmie ker, Kak Ina KL ker, Kak Kujie, Denaihati, Kenwooi, KennySia, CikMin or Kakcik Seroja (sekadar 'menaip' mana yang aku tau dan selalu kunjungi) or any bloggers yang mempunyai 'uv' yang ramai or tahap 'trafik' yg menggunung or 'follower' yg maha ramai.Gitulah...

     Aiyaaaa!! Sindrom 'blank' suda mari....huhuhuuh... hokeh, 'in the future' kalo ingat, aku 'hapdet' lagik noo?? Hopefully, saudara SH berpuas hati ngan 'rebiu' ahkak neh....hihihiihih

Ohrait, inilah KAMI yang hadir....

Dari kiri Shahrul Hairy, Nooraini Zubir (mrspuex), Iera, Nami Namia, den dan Bro Framestone.

Moh terejah depa:

      utk 'fast update' pasal gath neh, sila terjah sini plaks



utk. entri gath klik 

entri 'spesel' utk. gath ini
 
Tengkiu bebyk untuk SH Image sebagai sponsor rasmi gath utk kali ini.

p/s: atoilaaaa!!.... 2 hari 2 malam baru siap entri yg tak seberapa neh. kalo aku buat entri tutorial mau amek cuti tanpa gaji neh...miahahahhaha

7 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Ayu

seronok yer bergathering.....

Wassalam

kakcik said...

Woits... yang pergi masukkan nama kakcik dalam senarai tu pehal? Nak kena babab ya? Blog kakcik tu, nak dapat 50 pengunjung sehari pun payah tau... huhuhu...;-)

rasp said...

sronok kan bergathering nie...
yg maya menjadi nyata gitu...

nyanyisunyi said...

naanti kita jumpa kt BBB pulak ye..

gadisBunga said...

tapi kakcik mmg vvip! heheh.

akak, kite jumpa ahad ni okeh!

madammondoq said...

eh.. i dok shah alam.. tapi tak tahu plk pasal gathering ni.. next time jgn lupa jemput ye.. ;)

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam puan blog;

Berbaloi 2 hari 2 malam update post ni. Memang terbaik!

Apa yang saya minta ada dalam this post, and saya sudah take note. Thanks kepada akak yang memeriahkan suasana bilik meeting (dalam meeting meriah kauu!) heheh~

Jumpa akak next time! Salam ukhwah =)