GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, March 3, 2012

Yeh..Yeh..Dapat Beg Tangan Sachs!!

     Alhamdulillah! Sekali lagi dikurniai rejeki oleh YANG MAHA ESA. Seperti biasa, selepas masuk apa2 peraduan dalam talian mahupun luar talian, aku tanak mengharap sangat takot2 terkuciwa kan? So, kali ini sama seperti 'contest' dari 'umah' Kid, aku 'dipantun' terlebih dahulu oleh tuan punya blog meminta aku 'claim' hadiah kemenangan. Entri kemenangan tersebut korang bole baca kat sinik..

     Pada kesempatan ini, aku nak ngucapkan Trimas Ribu Riban untuk jejuri peraduan tersebut termasuk tuan 'umah' tuh sekali kerana memilih entri aku.

     Esok, insyaallah... hadiah tersebut akan disampaikan oleh penganjur. Cemana agaknya rupa henbeg itu yer?

Beginikah?

Atau bagamanakah? Tengokler lelain kat sinik... aperpon, tunggu ajer esok..kan3?


p/s: esok  jumpa di PKT Logistics Shah Alam yea? Atau di Dewan Jubli Perak, Seksyen 5...

7 comments:

kakcik said...

Tahniah Ayu. Syukur Alhamdulillah. :)

Acik Erna said...

Assalam ayu..tahniah..pas ni boleh menggayakan beg baru pi sekolah ye.

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Tahniah Ayu. Salam LF kepada abangnya

nyanyisunyi said...

Assalamualikum ayu....wah..rezeki tu...kalau rajin pasti buahkan hasil..tahniah...

h4ni3 said...

wahh.. rejeki!
tahniah.. :))

kak ina kl said...

wah cam best ajer cinta kura-kura..tahniah dpt beg tangan baru

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah tahniahhhh wahhh