GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, April 4, 2012

UPdate Sekali Sehari

itu adalah target aku dalam blogging setakat ini. Aku tau korang buat lebih dari itu kan? Terfikir nk cabar diri sendiri buat 24 entri sehari. Bermakna sejam 1 entri kan? Bilakah agaknya 'kempen' itu bole direalisasikan? Apa plaks target korang dlm blogging neh?

--
http://www.nasikerabubuahtanjung.blogspot.com
http://www.wheretoeat-akuzle.blogspot.com/
http://www.bendasedap.blogspot.com/

8 comments:

Eliss Mie said...

sekali sehari pun mujur kot. tapi kalau hari tak bekerja boleh la. saya banyak cakap, so satu entry kalau pendek rasa x puas :p

[PCL] said...

3 entri cukup la setakat ni...entri merapu haha...

@cu SaYaNg said...

setakat sekarang 2 entri sehari
lebih dari tu belum penah lagi
tapi kalau time bz...mnta maaf le...naik bersawang blog tu terbiar :)

kakcik said...

Kakcik takde target, tapi kalau dalam sehari, satu entri pun tak dapat buat susah juga hati kakcik! ;-)

Acik Erna said...

pengsan acik kalau cam tu he he..

Daddy Ziyyad said...

Alhamdulillah..so far semenjak mula ber blog, most of the time saya dpt penuhi target saya, iaitu satu post satu hari, cuti ber blog on weekends..hehehe

rasp said...

Setakat nie, syukur alhamdulillah...
paling kurang sehari skali....
rajin skit 2 entri sehari....
tapi weekend blog pun coti :D

Izan Ishak said...

kalau saya.. setakat ni sekadar 1-2 entry sehari je kak.. nak lebih2 pun takut terkejar dgn kerja kat umah lagi...anak2 pun.. hehe... macamlah saya ni sibuk sgt kan.