GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Sunday, May 6, 2012

Pergi ke Karnival Mothercare di KLCC

     Sampai sudah ke tempat karnival itu. Memula ingat nak naik tren dan lrt ajer tapi last minit Cik Abe kata naik keta ajer pasal nanti nak mengangkut macam2 beg si kecik neh plaks. Pertama kali nak parking bawah KLCC so redha ajer ngan bayaran parking.
     Selama tak sampai sejam, kadarnya adalah RM4.00 jer. Bolerler kan? Sejam RM3. Paling tinggi tulis kat situ RM9.
     Parking kat P3, 3B. Sampai kat Aras 2, berpusing-pusing juga nak cari tempatnya. Maklumler, tak biasa kan? Lepas Cik Abe pusing2 kat situ jumpaler. Kat hujung dekat Toys r Us rupanya. Pastuh kat sebelah-menyebelah ader macam2 butik pakaian bayi dan kanak2 lagi.
     Naik mender neh dulu sementara Abah cari tempat kejadian.

Orang memang ramailah. Kat luar bole buat 'face painting', 'sand art' serta beli air dan popcorn.

Inilah 'goodie bag'nya... Nak tengok isinya?

worth RM50 kots.. alhamdulillah!

Abang n Adik having fun time together.

     Masa kitorang sampai tuh, pertunjukan fesyen bermula. Kemain adik2 tuh semer. Rambut siap cacak2 lagi. Gel rambut apa pakai eh? ..hihihii..





Semernyer pandai posing. Dah berlatih kan?

A true photographer. Skali 2 daa DSLR dier..

     Lepas 'window2' siket, g makan kat Signature pastuh angkat kaki. Bukan ader 'bajet' pon nak membeli kan? Belah ajer..

     Terima kasih banyak2 Bro Framestone dan Mothercare Malaysia!!

7 comments:

Bro Framestone said...

Patung gajah warna biru tue harga dia dalam RM 108 tau kak...

Dekat saya punya dia lupa tanggal tag harga he..23x

Isaac Tan said...

nice event there :)

first time over here.. like your blog's tagline.. ^^ have a nice day ya. Followed you too by the way

[PCL] said...

wow best tu...sy x sempat plk nk ke sana.

kakcik said...

Hahahaha.. belah je ya? Yang penting, abang dengan adik tu happy. :)

@cu SaYaNg said...

best nye...comel je patung gajah tu

gadisBunga said...

kalau parking kat situ dan satu lagi kat pavilion - kene la banyak2 redha. heheh~

Nurul Akmal said...

Akak Pergi yer.. X jumpa pun..

Nurul Pun dapat benda yg sama..