GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, June 18, 2012

Dah Dapat..

     Hari Rabu, baru aku perasaan yang ada slip Poslaju terselit kat kotak surat lama; bukan yang baru kat pagar tuh. Tertanya2 juga apa kebender. Hari Sabtu baru sempat g amek kat Pejabat Pos Besar Shah Alam. 
     Rupa2nya 'cenderahati' dari Nestle. Aku baru menyertai 1 peraduan berkongsi kisah keibubapaan bulan lepas. Penganjurnya adalah 'Nestle Mom & Me'. Produk ini adalah sejenis susu untuk ibu mengandung dan menyusui bayi. Katanya, 500 penyertaan pertama akan menerima 'sample' susu ini...

 350g yang berharga RM19.++

     Selain itu, dapat juga 'voucher' diskaun untuk pembelian seterusnya di Giant. 



     Aku penah 'review' produk susu neh kat 'umah' aku yang lagi 1. Jemput baca kat sini.. Korang bole 'like' FB depa.

     Harap2 aderlaa rejeki bebudak neh. Tak kira dapat no baper. Terima kasih, Nestle!!
 

8 comments:

kakcik said...

Alhamdulillah. Syukur. :)

ainnoraini said...

Kalau ada rezeki tak kemanakan ayu...
Alhamdulillah...

JunAina said...

Rajin Ayu masuk peraduan eh...untung jugak tetiba menangkan?

gadisBunga said...

yey. dapat susu free!!!

Rai said...

bertuah badan..kami tak suka join contest sebab tak menang..haha..

Papa Mifz said...

alhamdulillah rezeki anak2 kan...:)

Liza Razak said...

seronoknye!!

mrs kayrul said...

rezeki tergolek